Preventie bij chronisch zieken

Wil je verdergaan? Een chronische ziekte kan een drempel vormen op de weg naar zelf ontplooiing en zelfredzaamheid, maar er is een weg…hoe vind je jouw weg?

Begin jezelf af te vragen, wat kan ik? wat vind ik leuk om te doen? waar wil ik naar toe? hoe doe ik dat? Stapje voor stapje kom je ver!

Gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je meer energie hebt, dat je meer in je dagelijkse leven kan doen en dat je minder snel achteruit gaat. Om eerlijk te zijn vraagt dat ook meer van jou maar als je je wilt ontplooien is dit een investering van je huidige zelf naar je toekomstig zelf.

Gebalanceerd, voedzaam dieet geeft jouw lichaam wat het nodig heeft om uitdagingen aan te gaan. Maar wat houdt het in voor jou? Eten moet plezierig blijven en ik ben benieuwd naar wat dat voor jou betekent.

Als zorgverlener is het mijn doel, in samenwerking met andere eerstelijns professionals dat mijn cliënten zo goed mogelijk binnen het kader van hun ziekte kunnen leven. Door maatwerk te leveren kunnen we een steun bieden in het kiezen van je weg zodat je jouw doelen kunt bereiken.

Share This: